Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding in Zeist

Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding uit Zeist heeft geen profiel.

Wat doet Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding in Zeist

Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding is een coaching uit Zeist. Men is gevestigd aan de Brugakker 6217. Het telefoonnummer van Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding in Zeist is 06-42074072.

Is Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding in Zeist uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zeist / Nederlandonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding in Zeist valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Zeist levert onder andere :

Sommige mensen hebben moeite om bepaalde dingen te verwerken. Zo kunnen ze een overlijden van een dierbare, het verlies van een kind door een miskraam of een chronische ziekte moeilijk verwerken. Uiteraard is dit logisch, op dat moment staat voor jou het hele leven stil en kan je niet meer nadenken. Toch gaat het leven door en is er nog genoeg om voor te leven ook al denk je op dat moment van niet. Hoe hard het ook klinkt je zult moeten doorgaan niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen om je heen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching