Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding in Zeist

Wanneer u het lastig vindt om met verliessituaties om te gaan.

Over Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding

Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding valt onder de rubriek coaching uit Zeist.

Sommige mensen hebben moeite om bepaalde dingen te verwerken. Zo kunnen ze een overlijden van een dierbare, het verlies van een kind door een miskraam of een chronische ziekte moeilijk verwerken. Uiteraard is dit logisch, op dat moment staat voor jou het hele leven stil en kan je niet meer nadenken. Toch gaat het leven door en is er nog genoeg om voor te leven ook al denk je op dat moment van niet. Hoe hard het ook klinkt je zult moeten doorgaan niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen om je heen.

Wanneer je moeite hebt met bepaalde situaties om te gaan en deze te verwerken, kun je daarover met iemand gaan praten. Een buitenstaander is dan vaak de juiste persoon hiervoor, die bekijkt het namelijk objectief en kan het beste inschatten wat nodig is om hier mee om te gaan.

Ik ben Anke de Jong van Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding en ik ondersteun je bij situaties waar je moeilijk mee om kunt gaan. Ik geef begeleiding die passend bij jou is en zorg ervoor dat jij leert om gaan met de situatie. Persoonlijke begeleiding en wandelgesprekken zijn mijn manieren van aanpak.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding uit de rubriek coaching uit Zeist is gevestigd aan de Brugakker 6217 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42074072.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Virtus Praktijk Voor Rouw en Verliesbegeleiding zijn o.a. :