Van Leeuwen coaching en counseling in Bunnik

Mieke van Leeuwen Coaching & Counseling

Over Van Leeuwen coaching en counseling

Van Leeuwen coaching en counseling valt onder de rubriek coaching uit Zeist.

Welkom bij Mieke van Leeuwen

Mieke van Leeuwen Coaching & Counseling onder de rubriek Coaching uit Zeist.

De eigenaresse van Mieke van leeuwen Coaching & Counseling heeft een passie voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Haar grootste drijfveer is het werken met mensen. Het inspireert haar om samen te ontdekken wat er in iemand leeft. De basis bij deze zoektocht is acceptatie en waardering voor wie u bent.

De persoonlijke drijfveer, in de ontwikkeling van mensen een begeleidende rol te willen spelen, is ontstaan tijdens haar carrière in het basisonderwijs. Daar kwam zij erachter dat haar hart lag bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Ze heeft zich binnen het onderwijs bezig gehouden met het ontwikkelen en geven van sociale vaardigheidstraining aan kinderen en het begeleiden van oudergroepen. Op die manier heeft zij voor Coaching & counseling gekozen.

Vanuit de situatie in het hier en nu, stellen zij de doelen voor u op, en kijken wat het beste voor u is. Zodat u uw gewilde toekomst kunt bereiken. Coaching is gericht op groei en ontwikkeling door het vergroten van zelfkennis en het toepassen van die kennis in de praktijk. Dat kan zijn in het werk, in je privésituatie of een combinatie van beide.

U bent bij mij in goeie handen, kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via onze contactgegevens of neem een kijkje op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42260267.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Van Leeuwen coaching en counseling zijn o.a. :