van Dooren Mediation in Zeist

van Dooren Mediation uit Zeist heeft geen profiel.

Wat doet van Dooren Mediation in Zeist

van Dooren Mediation is een mediation uit Zeist. Men is gevestigd aan de Oirschotlaan 27. Het telefoonnummer van van Dooren Mediation in Zeist is 030-6994162.

Is van Dooren Mediation in Zeist uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zeist / Nederlandonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

van Dooren Mediation in Zeist valt onder de rubriek mediation. Een mediation uit Zeist levert onder andere :

Mediation is een krachtige methode om soelaas te bieden als je last hebt van een conflict. Ook voor mensen die bang zijn voor escalatie van een sluimerend conflict kan mediation een goede uitweg zijn. Via mediation kun je de communicatie met elkaar weer herstellen. Mediation gaat over conflicten. In dagelijkse taal hebben we het over ruzies. Er zijn openlijke en verborgen conflicten. Je kunt erover twisten, welke het meest schadelijk zijn. Bij een openlijk conflict heeft de omgeving meestal veel te verduren van de ruziemakers: • kinderen van ouders die met elkaar overhoop liggen • werknemers, wanneer de leidinggevende en de baas elkaar het leven zuur maken • buren die de scheldpartijen over de schutting moeten aanhoren De direct betrokkenen bij een ondergronds conflict lijden zeer, maar durven het zichzelf en anderen soms nauwelijks toe te geven.... lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander mediation

  • Anniek Schuurs Mediation

    Mediation, maakt zware dingen licht!. Trefwoorden van Anniek Schuurs Mediation : familiemediation, echtscheiding mediation, bemiddeling bij echtscheiding, bemiddeling bij zakelijk conflict, familieconflict, zakelijke mediation, arbeidsmediation, bemiddeling na scheiden.

    tel. 06-51082062, Birkstraat 95, 3768HD in Soest

    Meer over Anniek Schuurs Mediation contact website