Schoonheidssalon Santika in Zeist

Schoonheidssalon Santika | Kom binnen in een wereld van ontspanning!

Over Schoonheidssalon Santika

Schoonheidssalon Santika valt onder de rubriek schoonheidssalon in Zeist.

Schoonheidssalon Santika is de eerste en enige Ayurvedische schoonheidssalon in Zeist en omgeving. De Ayurveda is een eeuwenoude kruidengeneeskunde uit India. Ayurveda betekent letterlijk levenswetenschap: de kennis van een lang leven. Als de krachten in goede harmonie aanwezig zijn bij ieder van ons in zijn persoonlijke en unieke balans, dan voelt men zich gelukkig en gezond en doen er zich geen lichamelijke of geestelijke problemen voor.

Bij Schoonheidssalon Santika worden alle behandelingen gegeven volgens het principe van de Ayurveda. Elke behandeling begint eerste met een lekker kopje kruidenthee, vervolgens word uitgelegd wat Ayurveda is en bekijken jullie samen wat uw Dosha (huidtype) is. ook wordt er tijdens de behandeling veel gewerkt met verwarmde oliƫn, wierook en warme energie stenen.

Het aanbod behandelingen bij Schoonheidssalon Santika is onder andere:

- Gezichtsbehandelingen

- Lichaamsbehandelingen

- Losse behandelingen (epileren/harsen wenkbrauwen, kin, bovenlip, oksels, boven- en onderarmen, bikinilijn, benen, wimpers/wenkbrauwen verven)

- Pedicure behandeling

- Wimperextensions

Ayurveda erkent 3 types persoonlijke constitutie van de Dosha's: Vita, pitta, kapha en alle combinaties hiervan. LakShmi kijkt niet alleen naar zichtbare problemen, maar ook naar de diepere liggende oorzaken, om zo behandeling, producten en advies te kunnen geven om deze drie Dosha's in balans te brengen en het evenwicht te herstellen (Holistisch).

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of producten, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Santika uit de rubriek schoonheidssalon uit Zeist is gevestigd aan de Archipel 15 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52371901.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Santika zijn o.a. :