Schoonheidssalon Nerolii in Zeist

Schoonheidssalon Nerolii: 100% natuurlijk!

Over Schoonheidssalon Nerolii

Schoonheidssalon Nerolii valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Zeist.

Schoonheidssalon Nerolii werkt op een unieke wijze omdat u ook uniek bent! Daarom worden alle producten door Schoonheidssalon Nerolii zelf met mooie biologische stoffen uit de natuur gemaakt. Schoonheidssalon Nerolii verkoopt huidverzorging die 100% natuurlijk, biologisch en vrij van synthetische toevoeging is. Dit zijn betaalbare, eerlijke en bewuste producten die niet op dieren getest worden. Eerlijke biologische producten.

Schoonheidssalon Nerolii biedt diverse schoonheidsbehandelingen aan. Hieronder ziet u een overzicht van die behandelingen:

- Aromatherapie, diverse gezichtsbehandelingen, diverse lichaamsbehandelingen, bach bloesemtherapie en health behandelingen. Daarnaast biedt Schoonheidssalon Nerolii ook diverse workshops en lezingen aan.

De drijvende kracht achter Schoonheidssalon Nerolii is Astrid Wissink. De behandelingen die Schoonheidssalon Nerolii aanbiedt zijn holistische behandelingen.

Voor de mogelijkheden en voor meer informatie kunt u de website van Schoonheidssalon Nerolii altijd even bekijken. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal altijd netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Nerolii uit de rubriek schoonheidssalon uit Zeist is gevestigd aan de Montaubanstraat 227 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-7431392.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Nerolii zijn o.a. :