Restaurant Hermitage in Zeist

Restaurant Hermitage: Restaurant en Café de Paris.

Over Restaurant Hermitage

Restaurant Hermitage valt onder de rubriek restaurant uit Zeist.

Restaurant Hermitage bestaat uit twee aparte eetgelegenheden. U kunt heerlijk eten in het sfeervolle restaurant of het minstens zo sfeervolle, maar wat informelere Café de Paris.

Het restaurant:

Zoekt u een à-la-carte restaurant waar u kunt genieten van heerlijk eten? Dan bent u bij Restaurant Hermitage aan het juiste adres. Chefkok Rob Drega werkt vanuit een klassiek Franse basis. U kunt hier genieten van verfijnde en culinaire creaties. Voor elk gerecht worden verse ingrediënten gebruikt die bij het seizoen passen. De menukaart kunt u op de website terug vinden.

Het café:

Het café heeft een eigen kaart met verrassend lekkere gerechten. Ook kunt u hier terecht voor (besloten) partijen. Er is in het café een riante bar aanwezig.

Wilt u lekker buiten genieten van uw eten en drankje? Dit is mogelijk. Er is namelijk een groot buiten terras aanwezig, geheel overdekt met uitschuifbare overkapping.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Restaurant Hermitage? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restaurant Hermitage uit de rubriek restaurant uit Zeist is gevestigd aan de Het Rond 7 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-6933159.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Restaurant Hermitage zijn o.a. :