Nederlands Privacy Instituut in Zeist

Nederlands Privacy Instituut is een onafhankelijk en deskundig adviesbureau op het gebied van privacy, privacy compliance, trust en vele andere disciplines op het gebied van privacy

Over Nederlands Privacy Instituut

Nederlands Privacy Instituut valt onder de rubriek adviesbureau in Zeist.

Een onafhankelijk, professioneel en deskundig adviesbureau op het gebied van privacy, privacy compliance, trust en vele andere disciplines op het gebied van privacy. Dat is Nederlands Privacy Instituut!

Nederlands Privacy Instituut heeft een internationale oriƫntatie van NPI en deze vindt voornamelijk plaats onder de volgende label: European Data Protection Institute (EDPI). Ook vindt dat plaats in samenwerking met verschillende internationaal opererende privacy adviesbureaus.

Het dienstenpakket van Nederlands Privacy Instituut is zeer uitgebreid, hieronder een aantal diensten van Nederlands Privacy Instituut:

Opleidingen, cursussen, NPI bestuur, privacy compliance, workshops, seminars, symposia, masterclasses, lezingen, congressen, advies, in company, rechtshulp, externa FG, standaarden, keurmerken, kenniscentrum, mediation, ombudsman, data protectie 3.0, klachten en ook is Nederlands Privacy Instituut in het bezit van een helpdesk.

Nederlands Privacy Instituut heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van privacy en zij verrassen de opdrachtgevers dan ook met slimme en nieuwe inzichten voor het oplossen van praktische problemen en het nemen van beleid beslissingen.

Op het gebied van ingewikkelde privacy vraagstukken inspireert Nederlands Privacy Instituut op eigen wijze diverse organisaties. Alle aandacht gaat daarbij uit naar werkbare, budgettair en praktische haalbare constructies.

Nederlands Privacy Instituut is dan ook in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een privacy vraagstuk bij de kop te pakken.

Kijkt u eens op de website voor overige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nederlands Privacy Instituut uit de rubriek adviesbureau uit Zeist is gevestigd aan de Van Hardenbroeklaan 2 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-6561106.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Nederlands Privacy Instituut zijn o.a. :