Lola Cuello in Huis Ter Heide

Lola Cuello: Fashion designer

Over Lola Cuello

Lola Cuello valt onder de rubriek bruidsmode in Zeist.

Lola Cuello, geboren op 25 augustus 1979 in Valencia, verhuisde naar Mallorca toen ze vijf jaar oud was, waar ze woonde tot 2003. In deze tijd verhuisde ze naar Barcelona, waar ze studeerde aan de Institud ICM Fashion Catala. Na het leven en werken in Barcelona voor 8 jaar, keerde ze terug naar Mallorca om te werken aan nieuwe projecten.

Op de website in haar cv vindt u een overzicht van de vele prijzen welke ze heeft gewonnen. Het begon in 2006, toen ze haar eerste award won met 'Beste Collectie'.

Vanaf dit moment is Lola Cuello succes blijven boeken in meerdere landelijke wedstrijden, met de nadruk haar carrière in 2007. Toen won ze de "Project Bressol" award van de Generalitat van Catalonië, een platform dat u helpt om uw eigen merk te lanceren.

Met veel toewijding en hard werken houdt ze haar handtekening Lola Cuello Prêt-à-Porter voor de vrouw, wat ook resulteerde in het ontwerpen van nieuwe lijnen genaamd Bruiden, waar ze zich richt op het ontwerpen van op maat gemaakte bruidsjurken.

Lola introduceert ook een lijn van trendy mode, maar dit keer voor honden. Dit brengt twee belangrijke aspecten van haar leven samen, de liefde voor dieren en de liefde voor mode.

Lola's filosofie is om een eigen stijl te hebben door het maken van eenvoudige kledingstukken met zeer subtiele en rijke texturen, met behulp van traditionele vormen. Ze houdt van het werken met volumes en Moulage technieken, wat maakt haar ontwerpen zeer uniek en speciaal.

Na het leven in Mallorca voor bijna 3 jaar, waar Lola werkte aan verschillende projecten en haar lijn bruiden, besloot ze te verhuizen naar Nederland. Hier opende ze haar eigen nieuwe mode-atelier in Huis ter Heide "Utrecht", om haar carrière in het buitenland voort te zetten.

Kom eens kijken naar al mijn ontwerpen. De website zal u versteld doen staan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lola Cuello uit de rubriek bruidsmode uit Zeist is gevestigd aan de Planetenlaan 15 in Huis ter Heide. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28971026.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Lola Cuello zijn o.a. :