Laura's Sabor in Zeist

[kop]Laura's Sabor: Huiskamerrestaurant & Ontbijtservice.[/kop]

Over Laura's Sabor

Laura's Sabor valt onder de rubriek restaurant in Zeist.

Welkom bij Laura's Sabor!

Bij Laura's Sabor kunt u terecht voor Huiskamerrestaurant Zeist; huiskamerdiner of lunch voor groepen van 8-18 personen. Mogelijk bij locatie(s) Laura's Sabor of bij jou op locatie en Ontbijtservice; bijzonder en super vers ontbijt thuisgebracht in Zeist en omgeving. Leuk om te geven als cadeautje, verrassing.

Huiskamerdiners of lunches worden ook op locatie gehouden. Dit betekent dat jij aangeeft wanneer je Laura's Sabor wil ontvangen. De mise en place wordt voorbereid en in jouw keuken wordt de lunch of het diner verder bereid en geserveerd. De geuren uit de keuken van Laura's Sabor wanen je de ene keer in Midden-Oosten sfeer en laten jou de andere keer de Italiaanse vakantie herbeleven. Laura's Sabor kookt met de seizoenen en past haar menu's hier op aan.

Lijkt het je wat om een keer een huiskamerdiner of lunch door Laura's Sabor te laten verzorgen, stuur een mailtje naar info@laurasabor.nl en vertel welke type gezelschap jij iets wil organiseren en wanneer het plaatsvindt.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Laura's Sabor uit de rubriek restaurant uit Zeist is gevestigd aan de Utrechtseweg 48H in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26785429.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Laura's Sabor zijn o.a. :