Intens Gezond in Huis Ter Heide

Holistische | Gezondheid | Ademcoach

Over Intens Gezond

Intens Gezond valt onder de rubriek coaching in Zeist.

Mevr. Inge Bosma is de drijvende kracht achter Intens Gezond!

Ben je op zoek naar een coach omdat je alle diëten en sportabonnementen al hebt geprobeerd maar het je niet lukt om af te vallen? Voel je je machteloos, gefrustreerd of niet gehoord? Slaap je slecht ? Heb je last van een depressie/burn-out of angst? kijk en zoek dan niet verder. Je bent bij Intens Gezond! aan het juiste adres.

Ik wil je begeleiden op jouw pad naar betere gezondheid, waarbij we hoofd, hart en lijf weer met elkaar in verbinding brengen, zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt!

Jouw lichaam kan heel goed en duidelijk aangeven dat er iets mis is. Want jouw lichaam liegt niet. Als je bereid bent om op een andere manier naar je fysieke klachten en je gezondheid te kijken, maar door te dringen tot de kern, daar waar de echte pijn zit en die op te lossen? Dan wil ik je graag op jouw pad begeleiden.

Ik begeleid jou naar die kern. Dat doe ik liefdevol, met compassie en intuïtief, jij hebt de regie. We beginnen met het ontrafelen van jouw klacht of wens. Welke aspecten spelen een rol? Dat doe ik aan de hand van het integrale vitaliteitsmodel van MARK.

Onze samenwerking start met een online kennismaking. Deze is altijd gratis. Hierin bespreken we jouw situatie en jouw wens. We bepalen of er van beide kanten een klik en vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Intens Gezond uit de rubriek coaching uit Zeist is gevestigd aan de Zonnelaan 56 in Huis Ter Heide. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11834934.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Intens Gezond zijn o.a. :