Geur en Kleur in Zeist

Geur en Kleur uit Zeist heeft geen profiel.

Wat doet Geur en Kleur in Zeist

Geur en Kleur is een webshop uit Zeist. Men is gevestigd aan de Steynlaan 19e. Het telefoonnummer van Geur en Kleur in Zeist is 06-20899024.

Is Geur en Kleur in Zeist uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zeist / Nederlandonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Geur en Kleur in Zeist valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit Zeist levert onder andere :

Geur en kleur is een speciaalzaak voor haken en breien met alles wat daar bij hoort, daarnaast hebben wij in ons assortiment ook een ruime collectie Bolsius kaarsen, Savon du Marseille en tafelzeil bij ons in de winkel. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

karolien vos donderdag 24 mei 2018

5 sterren

“ik kom graag in die winkel ze hebben echt alles het personeel is ook heel aardig .en ze geven goede uitleg .en goed informatie en als je wat nodig heb en het is niet in de winkel dan bestel ze het voor je .en de breien haak cursus is ook heel gezellig .En je leert er veel”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Ander webshop

 • Kunst in Kaart

  Kunst in Kaart: Waar ligt jouw favoriete herinnering?. Trefwoorden van Kunst in Kaart : kunst, kunst aan de muur, stadskaarten, woonaccessoires, stadskaart Europa, stadskaart Afrika, IXXI, mozaïek kaarten .

  tel. 030-2072722, Schaperlaan 20, 3705KH in Zeist

  Meer over Kunst in Kaart contact website

 • Marlena Deco

  Marlena Deco: Handmade en leuke woonaccessoires en decoratie!. Trefwoorden van Marlena Deco : handmade woonaccessoires, handmade decoratie, decoratie artikelen, woonartikelen, woonaccessoires, decoratie ladders, unieke wandborden, dekbedovertrekken, dienbladen, serveerbladen, keuken decoaratie, kapstokken, klokken, sierkussens, tekstborden, .

  tel. 030-6331638, Verzetslaan 12, 3705PL in Zeist

  Meer over Marlena Deco contact website

 • Wai Wurrie

  Fashion with an attitude.. Trefwoorden van Wai Wurrie : trendy kleding, hippe kleding, fashion, accessoires, tassen, bijoux, eigentijdse fashion, kledingwinkel, .

  tel. 06-28615289, Slotlaan 123, 3701GA in Zeist

  Meer over Wai Wurrie contact website