De Slaperij in Zeist

De Slaperij: Uw ontspanning begint al in onze showroom!

Over De Slaperij

De Slaperij valt onder de rubriek bedden uit Zeist.

Welkom bij De Slaperij!

De Slaperij is in een jaar tijd uitgegroeid tot hét verkooppunt van Jensen exclusieve bedden van Midden-Nederland. Vele klanten zijn door de Slaperij enthousiast geworden door het unieke ligcomfort. Ontdek nu de nieuwe Jensen slaapsystemen collectie bij de Slaperij, met (nog) beter ligcomfort.

Bij De Slaperij kunt u terecht voor:

- Boxsprings. - Matrassen. - Kussens. - Textiel. - Dekbedden.

Fysieke ongemakken, moeilijk in slaap kunnen komen en wakker worden. Uiteindelijk ervaart u een permanent niet uitgerust gevoel. Een goede nachtrust is daarom essentieel om elke dag weer goed te kunnen functioneren. Om u fitter te voelen en daardoor uiteindelijk gezonder te leven. Hierbij hoort een duurzaam, kwalitatief goed slaapsysteem dat is afgestemd op uw wensen en behoeften.

De Slaperij heeft grote merken in huis:

- Pullman. - Kuperus. - Jensen. - Eastborn. - M-line. - Wellington. - Desigual. - Sylvana kussens. - Hanskruchen dekbedden. - Ducky Dons Dekbedden. - Butterfly gezondheidskussens. - Yellow. - Van Dijck. - Mc Gregor.

Voor het persoonlijke, ergonomisch onderbouwd advies voor een nieuw bed, matras of kussen bent u van harte welkom in mijn winkel aan de Voorheuvel in Zeist.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Slaperij uit de rubriek bedden uit Zeist is gevestigd aan de Voorheuvel 88-92 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-6919430.

Diensten en producten voor bedden

Trefwoorden die horen bij De Slaperij zijn o.a. :