Bureau Cornelissen in Zeist

Bureau Cornelissen uit Zeist heeft geen profiel.

Wat doet Bureau Cornelissen in Zeist

Bureau Cornelissen is een coaching uit Zeist. Men is gevestigd aan de Arnhemse Bovenweg 9. Het telefoonnummer van Bureau Cornelissen in Zeist is 06-23837503.

Is Bureau Cornelissen in Zeist uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zeist / Nederlandonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bureau Cornelissen in Zeist valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Zeist levert onder andere :

Mijn naam is Steven Cornelissen, eigenaar van Bureau Cornelissen. Als Senior Loopbaanprofessional, coach en trainer ben ik een onafhankelijke doener, gedreven en praktisch ingesteld. Een verbinder en heldere waarnemer. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door gedrag scherp te analyseren, intuïtief en effectief te handelen, respectvol te confronteren en te faciliteren in het vinden van een passende oplossing voor jouw (loopbaan)vraagstuk. Tijdens onze gesprekken gaan we samen op zoek naar jouw authenticiteit, persoonlijke drijfveren en waarden in relatie tot de dagelijkse werkelijkheid. Ik heb mij in de loop der jaren een eigen stijl van werken eigen gemaakt met diverse instrumenten zoals Enneagramcoaching, biografisch werk, Transactionele Analyse en online assessments. In het werken met groepen (Teamcoaching en Intervisie) gebruik ik systemische opdrachten en pas ik veel elementen toe vanuit de Transactionele Analyse. In mijn rol als onafhankelijk vertrouwenspersoon ben ik beschikbaar voor organisaties inzake ongewenste omgangsvormen bij seksuele intimidatie, vraagstukken rondom diversiteit, agressie en geweld, pesten en discriminatie. Als Trainer Mindful Werken verzorg ik trainingen voor diverse grote organisaties, de overheid en instellingen in Nederland. Als gasttrainer ben ik verbonden aan Corael Opleidingen waar ik les geef in de 2-jarige opleiding voor Persoonlijk Ontwikkeling en Communicatie. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching