BMJ Loopbaantraining & Coaching in Bilthoven

Kernachtige Loopbaan Ont-wikkeling en Online Trainingen

Over BMJ Loopbaantraining & Coaching

BMJ Loopbaantraining & Coaching valt onder de rubriek coaching in Zeist.

Sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer en zet mijn kwaliteiten in op het vlak van vitaliteit-, stress- en loopbaancoaching. Vitaliteit en zelfregie zijn uitgangspunten bij mijn begeleiding. We werken aan zelfvertrouwen, optimisme, veerkracht en weer zelf de regie nemen. Voortbouwen op wat goed is en ontwikkelen wat versterking nodig heeft.

Ik ben bekend en vertrouwd met een breed scala aan instrumenten, methodieken en benaderingen op het gebied van vitaliteit en Stressmanagement en Loopbaanontwikkeling op de actuele arbeidsmarkt, die leiden tot duurzame gedragsveranderingen bij mensen en organisaties, zodat je gelukkiger, fitter en meer in balans voelt.

Dus herken jezelf in klachten dat je veel piekert, vaak in je hoofd en gedachtes vastzit of in stress of burn-outklachten? Heb jij als werknemer continue weinig energie en ben je snel geïrriteerd en slaap je niet goed en heb je het gevoel dat het denken niet gestopt kan worden? Dan is het programma ‘Aanpak van Stress’ van het platform ‘Uitjehoofdinjelijf’ een mooie oplossing met duurzame gedragsverandering als resultaat: - Persoonlijk 1 op 1 begeleiding op locatie, maar kan ook online - Een persoonlijke leeromgeving met film, theorie en opdrachten - Een jaarabonnement op een sportschool voor je mind

Je krijgt meer balans tussen denken, voelen, doen. Je ervaart meer innerlijke rust, kracht en zelfvertrouwen en je leert op een praktische manier anders met je gedachten en gevoelens omgaan. Je leert om coach van jezelf te worden.

Of wil (-moet) je jouw huidige werk keuze verder onderzoeken (een zogenaamde APK van je Loopbaan) of kom je uit een burn-out periode of reorganisatie en is het tijd om je unieke waarden als mens en professional in de huidige economie weer duidelijk voor ogen te krijgen? Dan is de training Kernachtige Loopbaan Ontwikkeling (KLO) op basis van de tool: ‘Human Elements’ een krachtige methode om jouw loopbaan een kick-start te geven. Gezamenlijk werken wij aan de vergroting van je zelfbewustzijn, zodat je meer vertrouwen krijgt om de juiste loopbaankeuzes te maken voor de toekomst.

Neem contact met mij op voor een gratis intake gesprek en wij kijken naar jouw hulpvraag en of wij een klik hebben, graag tot dan!

Bernadette Meijer


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BMJ Loopbaantraining & Coaching uit de rubriek coaching uit Zeist is gevestigd aan de Zweerslaan 20 in Bilthoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22986967.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BMJ Loopbaantraining & Coaching zijn o.a. :

Nieuws van BMJ Loopbaantraining & Coaching in Bilthoven

Implicit Career Search

Implicit Career Search

Kies je ervoor om te onderzoeken wat je echt graag wil en hoe je weer plezier en inspiratie kan krijgen in je huidige baan of studie of fase van je leven, dan kies je voor dit programma.

Jouw online Loopbaanreis

Jouw online Loopbaanreis

Wil jij ook met mij op reis op deze reis?

Wil je jezelf in 2023 uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

Wil je jezelf in 2023 uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

Zit jij nog op de goede weg, ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap in 2023 of twijfel je nog?

Wil je jezelf uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

Wil je jezelf uitdagen in het vinden van nieuw en betekenisvol werk?

Zit jij nog op de goede weg, ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap of twijfel je nog?

Training Kernachtige Loopbaan Ont-Wikkeling in augustus/ september 2022

Training Kernachtige Loopbaan Ont-Wikkeling in augustus/ september 2022

Misschien ben je na jarenlange trouwe dienst ontslagen en word je gedwongen een nieuwe baan te vinden. Of je loopt al langere tijd te wikken en te wegen, je wil wel een keer iets anders doen, maar je bent je niet bewust van hetgeen je in je volgende baan wil gaan doen?