Autobedrijf Peka Zeist in Zeist

Over Autobedrijf Peka Zeist

Autobedrijf Peka Zeist valt onder de rubriek auto occasions in Zeist.

Peka Zeist is al ruim 10 jaar het adres voor uw Italiaanse auto. Dit doen wij met veel passie en overgave. Als Italiaanse auto specialist kunt u bij ons terecht voor al het onderhoud, alle reparaties en schades van uw Italiaanse auto. Inmiddels kunt u ook bij ons terecht voor alle andere merken auto's. Wij beschikken namelijk over de nieuwste apparatuur uiteraard worden onze medewerkers regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes op autogebied.

Gratis haal en brengservice en wasbeurt: Wanneer u uw auto bij ons in onderhoud doet bieden wij de service om uw auto geheel gratis bij u op te halen, daarnaast brengen we hem weer helemaal schoon bij u terug. Heeft u vervangend vervoer nodig dan regelen wij dat uiteraard ook voor u!

Waarom kiezen voor Autobedrijf Peka Zeist; * Gratis wasbeurt bij onderhoud & reparaties * Gratis haal- en brengservice * Direct een diagnose en binnen 48 uur een afspraak * Bovag aangesloten

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autobedrijf Peka Zeist uit de rubriek auto occasions uit Zeist is gevestigd aan de Leeuweriklaan 26 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 030-6590710.

Diensten en producten voor auto occasions

Trefwoorden die horen bij Autobedrijf Peka Zeist zijn o.a. :