Aldo theater en coaching in Zeist

Aldo theater en coaching: Poppentheater, workshops en meer.

Over Aldo theater en coaching

Aldo theater en coaching valt onder de rubriek coaching uit Zeist.

De drijvende kracht achter Aldo theater en coaching is Ina Geisler. Van haar passie heeft Ina haar beroep gemaakt, theater maken met poppen voor jong en oud. Bij Aldo theater en coaching kan je onder andere terecht voor:

- Poppentheater: Het Aldo poppentheater speelt ook in kleine theaters en is in te huren voor verjaardagsfeestjes en andere speciale gelegenheden. Een kleine greep uit de gegeven voorstellingen zijn vreemde vrienden, Er was eens een gezin en De gelukskoffer.

- Workshops: Voor volwassen is er een workshop mogelijk waarin je leert hoe je diverse soorten poppen kunt bespelen. Voor kinderen is zijn er verschillende cursussen en theaterworkshops. Gericht op de leeftijd van het kind.

Maar ook voor coaching ben je bij Aldo theater en coaching helemaal aan het juiste adres. Zo vindt u bij Aldo theater en coaching kiescoaching, creatieve coaching en wandelcoaching.

Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Aldo theater en coaching.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aldo theater en coaching uit de rubriek coaching uit Zeist is gevestigd aan de Willem Pijperlaan 20 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10783033.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Aldo theater en coaching zijn o.a. :