4Flow Coaching en Massage in Zeist

Life coaching en massagepraktijk

Over 4Flow Coaching en Massage

4Flow Coaching en Massage valt onder de rubriek coaching in Zeist.

Mijn naam is Antoinette Teurlings, het gezicht achter 4Flow coaching en 4Flow massage. In mijn praktijk help ik graag mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld meer balans in hun leven. Hierover kun je meer lezen op mijn website www.4flowcoaching.nl. Daarnaast heb ik mijn praktijk sinds begin 2017 uitgebreid met massages. Je kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, sportmassage en cupping. Door mijn specialisatie voor massage bij nekklachten, schouderklachten of rugklachten, kan ik veel klachten helpen verlichten. Ik werk met persoonlijke aandacht voor jou en dus wordt de massage geheel afgestemd op jouw wensen en/of klachten. Voor meer info over massages: www.4flowmassage.nl

De mogelijkheden;

* Sportmassage

* Intuïtieve massage

* Cupping

* Combi-massage

* Klachtgerichte massage

* Ontspanningsmassage

In mijn praktijk maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijke producten, deze producten verzorgen de huid op een intensieve manier. De olie of wax wordt daarnaast volledig afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

4Flow Coaching en Massage uit de rubriek coaching uit Zeist is gevestigd aan de Steniaweg 10 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26902697.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 4Flow Coaching en Massage zijn o.a. :